Als je vooruit wil, is er niet altijd een duidelijke wegomschrijving voorhanden. Afhankelijk van de eindbestemming stel ik een route voor die werkt voor jouw team of organisatie. Op het juiste tempo, zonder omwegen, maar met aandacht voor het decor onderweg en een pitstop waar nodig.

route 1

Voor organisaties en teams

20200702 JokeVDL (c)AnVanGijsegem 1091 2

Niks ‘off the shelf’. Elke context heeft wat anders nodig dan een andere, dus stel ik een messcherp pakket samen met opleiding, coaching en advies. We kijken samen naar waar het stroef zit, en gaan verder dan symptoombestrijding alleen. Niks geen oppervlakkig oplapwerk. We gaan tot diep in de vezels, op zoek naar een ervaring die de binnenkant herschikt. Lichtvoetig maar vastberaden werken we aan persoonlijk leiderschap, aan helder communiceren, aan beter samenwerken.

No-nonsense aanpak voor organisaties en groepen op zoek naar diepgang

Het doel is jullie ploeg een spiegel voor te houden en iets bij te brengen waar elkeen de rest van zijn leven op kan terugvallen

Work & play: gerenommeerde technieken en theorieën vullen we aan met originele invalshoeken en de nodige lichtheid

Een nieuwe, unieke kijk op coachen en faciliteren. Intens! Enorm veel bijgeleerd, meteen toepasbaar in de praktijk, zowel 1 op 1 als als in groep om zelf groepsprocessen. Ik heb nu een beter inzicht én meer zelfvertrouwen.
Angela Tillieu Olodo — Podiumkunsten
Verhelderend, confronterend, scherp, leerrijk. Mooie combinatie van work & play, van theorie & praktijk, van op verschillende lagen werken.
Johanna — Podiumkunsten
Fijne interactieve methodiek. Kei-interessante opleiding. Krachtige momenten. Betrokkenheid. Aha momenten. Genieten.
Jan Vranckx – Coach Begeleider Groep Intro
Leerrijk, confronterend én hoopgevend. Dank voor je verrijkende antwoorden, ook bij moeilijke kwesties.
Kelly Verbruggen – Content Marketeer bij OZ
schrijf-je-in-man-rechts

Coaching

18072019_Joke_VanderLaenen_jpeg-54 kopie

Soms is een tête-à-tête beter, om te werken aan hoe iemand functioneert binnen een team, een organisatie, of gewoon in het leven staat, dan stippelen we samen een traject uit.

schrijf je in vrouw kopie 1
Op zoek naar ‘gemakkelijke’ coaching? Blijf zoeken, want dan is Joke niet de juiste coach voor jou. OK, je kent jezelf al – dat dacht ik ook. Joke zorgde ervoor dat ik die zelfkennis omzette in het inzicht en de energie die nodig was voor een beslissende stap in mijn carrière.
Ilja De Coster — Senior Consultant, Fundraising & Data Strategist

'Ne zanger is een groep',
zingt Wannes Van De Velde

Daarom werk ik graag samen. Kristien De Wolf coacht met warmte en precisie. Een meester in mensen lezen, dat ook.

kristien
kristien en joke

Kristien over Joke

Joke is een veelheid aan zielen in één. Opmerkzaam, resultaatgericht, grappig. Maar diep in haar, voorbij dat hoofd dat altijd op scherp staat, woont een kunstenaar. Dat maakt dat Joke altijd op zoek is naar de juiste vorm, taal, sfeer. Wat leren van haar bovendien een ervaring maakt die blijft hangen, is dat Joke een rasperformer is. Ze weet wie ze voor zich heeft en ze leidt, als een ervaren gids op wie je kan bouwen. Veel facetten dus, al vallen ze toch telkens te herleiden tot die twee karaktertrekken die haar typeren als mens en als coach: ze is obsessief geïnteresseerd in mensen en vol liefde voor haar werk met hen. Goudstof, dat is Joke.

Joke over Kristien

Kristien verzamelt diploma’s zoals anderen dat doen met postzegels. Master in de Rechten, in HR, in NLP, en ga zo maar door. Maar ook een meester in mensen lezen, geleid door vragen die recht naar de essentie gaan. Warm, maar precies, net als haar coachings, die ze doorspekt met haar ervaring in een harde businesswereld én haar bijzondere interesse in filosofie en natuur. Alles is een oefening in balans bij Kristien. Ze is scherpzinnig en liefdevol — maar niet te. Voor de zoekende mens die het licht niet vindt heeft ze veel mededogen, maar hem redden doet ze niet. Daarvoor geeft ze hem liever zelf de tools in handen.