Joke

Ik ben Joke

Zot van mooie dingen, van mensen en van het leven zelf. Rebel with a cause ook. Liefst breng ik alles samen, als trainer, organisatiecoach en verhalenverteller. Ik hou van cijfers én van poëzie en van de schoonheid van het onvolmaakte (al is een stevige vleug perfectionisme mij niet vreemd).

 

Ik geloof...

… dat mensen goede intenties hebben, maar dat ze die vaak ongelukkig communiceren. Zelf ben ik daar soms ook een voorbeeld van, maar ik doe mijn best.

Ik geloof ook dat authenticiteit, een pragmatische aanpak en stevige resultaten samengaan. Dat het een zelfs tot het ander leidt. En dat humor voor zuurstof zorgt.

'Een verrijkende uitdaging. Een groeiproces als coach én als mens. Een ontmoeting met gelijkgestemde zielen. Wat ik leerde neem ik mee in ontelbare situaties. Bedankt Joke, voor je oprechte en inspirerende aanwezigheid op mijn (leer)pad.'

Elke Peeters - Zaakvoerder, Trainer & Coach bij RondPoint

18072019 Joke VanderLaenen Jpeg 38

Wat krijg je van mij?

Je mag rekenen op een ijzersterke theoretische onderbouw gecombineerd met een uiterst persoonlijke aanpak. Op hoge kwaliteit vertaald in praktische toepasbaarheid. Zodat jij het maximum uit je tijd en je middelen haalt.

 

Maar je krijgt veel meer!

Verwacht een heldere en verrassende blik op wat er speelt, in je organisatie, je team of je leven. Een scherpe analyse van de onderstroom. Een warm hart voor de sukkelende mens. Ik ben er trouwens zelf een. Tel er sprankelende inspiratie uit wetenschap, literatuur en muziek bij. En voortdurend nieuwe invalshoeken, want ik blijf mij bijscholen in binnen- en buitenland. Dat alles zorgt voor onvergetelijke groei-ervaringen voor het leven.

Achtergrond

Ik doorliep zelf een stevig traject in het bedrijfsleven, bij Corelio, Kluwer Uitgevers en Telenet, als recensent, verkoper, communicatie-expert, leidinggevende, trainer en coach.

Ooit studeerde ik af als Germanist. De liefde voor taal is gebleven. De voorbije jaren heb ik mij verdiept in persoonlijke- en organisatie-ontwikkeling, communicatie, teamwork en leiderschap. Ik ben Master Practitioner NLP, Gecertificeerde Integrale coach en OrganisatieCoach (PCC Level), en volgde talloze Masterclasses in binnen- en buitenland bij grootmeesters Francis Laleman, Tobias Mayer, Philippe Bailleur, Hilbrand Westra,..

Intussen heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van leidinggevenden, trainers en coaches, zowel 1 op 1 als in groep. Op dit moment ben ik o.a. hoofdtrainer Integrale coaching bij YourCoach in Gent.

Meer details over mijn eigen traject op LinkedIn.