Joke

‘Geef mij nu eindelijk wat ik altijd al had’

… schrijft Herman De Coninck.
Dat is exact wat mensen, teams en organisaties mij vragen, al is het niet met zoveel woorden en weten ze vaak niet dat ze al hebben wat ze zoeken. Aan mij om het hen te laten ontdekken.

 

‘Ik bijt me vast in de theoretische onderbouw, en wat ik eruit destilleer is een menselijke aanpak. Delicaat, maar doordacht.’

Niet door dogmatisch op de theorie te leunen, wel door de literatuur te doorgronden en eruit te putten wat ik nodig heb. Opleiden en begeleiden is voor mij geen kwestie van één tactiek kiezen, het is een bloemlezing uit de jaren ervaring die ik heb en weten welke kleine ingrepen toepassen op het juiste moment. Het is de impact van nuance begrijpen en beheersen.

‘Eén uit de duizend, die Joke. Energiek, gedreven, gefocust, erudiet, to the point en alert. Net wat je nodig hebt voor sterke interventies.

Marc Verschooren, Senior Project Manager bij Randstad RiseSmart

18072019 Joke VanderLaenen Jpeg 38

Call me Sherlock.

Om alle nuances te vangen, stel ik vragen en kijk ik. Met al mijn oren luister ik naar de antwoorden die niet gegeven worden. En naar muziek waar we samen mee werken tijdens onze sessie. Serge Gainsbourg. Michael Nyman. Arsenal. Nina Simone. En Nick Cave, goed voor zowat alles.

 

Nadien gaan we doen.

Want iets willen veranderen mag dan een schoon begin zijn, het volstaat niet. Doen, dus. Spelen. Vertellen. Leren. En dat alles zonder dat je een bloemkool moet imiteren. Beloofd.

Opleidingen en Certificaten

Master Germaanse Talen – UGent
Master-Practitioner NLP – YourCoach
PCC Certified bij de International Coaching Federation
Vakopleiding tot OrganisatieCoach – HRD Academy
Integrale Coaching Professional – YourCoach
MasterClasses Systemisch Coachen, Provocatief Coachen, Coachend Leiderschap, Rouw- en Verlieskunde – Instituten in België en Nederland
The Why of Scrum, Storytelling at Work, Navigating Complexity,  Reimagine Work, Awkward Conversations, Ikigai – Beyond Borders en Tobias Mayer (UK)

Meer details op LinkedIn.

REFERENTIES

ACLVB
Brighthouse
Centric
Engie Electrabel
Etex Group
Gemeente Berlare
Insites Consulting
Iris Facility Solutions
KBC
Kunstencentrum Vooruit
Onafhankelijk Ziekenfonds
Sint-Goedele Brussel
Sociaal Fonds voor de Podiumkunsten
Telenet for Business
Tryangle bvba
Universiteit Antwerpen
Vandenbussche Bouwbedrijf
Villeroy & Boch
Viribus
YourCoach bvba