‘Geef mij nu eindelijk wat ik altijd al had’,
schrijft Herman De Coninck

Fot2

Dat is exact wat mensen, teams en organisaties mij vragen, al is het niet met zoveel woorden en weten ze vaak niet dat ze al hebben wat ze zoeken. Aan mij om het hen te laten ontdekken.

Niet door dogmatisch op de theorie te leunen, wel door de literatuur te doorgronden en eruit te putten wat ik nodig heb. Opleiden en begeleiden is voor mij geen kwestie van één tactiek kiezen, het is een bloemlezing uit de jaren ervaring die ik heb en weten welke kleine ingrepen toepassen op het juiste moment. Het is de impact van nuance begrijpen en beheersen.

‘Ik bijt me vast in de theoretische onderbouw, en wat ik eruit destilleer is een menselijke aanpak. Delicaat, maar doordacht.’

Om die nuances te vangen, stel ik vragen en kijk ik. Call me Sherlock. Met al mijn oren luister ik naar de antwoorden die niet gegeven worden. En naar muziek waar we samen mee werken tijdens onze sessie. Jacques Brel. dEUS. Ludovico Einaudi. The Cure. En Nick Cave, goed voor zowat alles. Nadien gaan we doen. Want iets willen veranderen mag dan een schoon begin zijn, het volstaat niet. Doen, dus. Spelen. Vertellen. Leren. En dat alles zonder dat je een bloemkool moet imiteren. Beloofd.

sherlock joke
Een nieuwe, unieke kijk op coachen en faciliteren. Intens! Enorm veel bijgeleerd, meteen toepasbaar in de praktijk, zowel 1 op 1 als als in groep om zelf groepsprocessen. Ik heb nu een beter inzicht én meer zelfvertrouwen.
Angela Tillieu Olodo — Podiumkunsten
Dankjewel, dankjewel, dankjewel, Joke. Voor je enthousiasme, je liefde voor taal en muziek, je scherpe inzichten, je kostbare tijd zonder tijdverlies of blabla. En voor de maïzena die je door de groep draaide.
Saskia Van Vaerenbergh – Arts

Referenties

ACLVB
Ancienne Belgique
Brighthouse
Centric
Cultureel Centrum ’t Vondel
Engie Electrabel
Etex Group
Gemeente Berlare
HOGent
i-mens
Insites Consulting
Iris Facility Solutions
KBC
Kunstencentrum Vooruit
Natuurpunt

Onafhankelijk Ziekenfonds
Scioteq
Sint-Goedele Brussel
Sociaal Fonds voor de Podiumkunsten
Stad Halle
Telenet for Business
Tryangle bvba
Universiteit Antwerpen
Vandenbussche Bouwbedrijf
Viernulvier Gent
Villeroy & Boch
Viribus
YourCoach bvba

Opleidingen & Certificaten

Master Germaanse Talen – UGent
Master Systemisch Werk & Opstellingen – Magister Dignitatis Humanae aan de School voor Systemisch Bewustzijn olv Hilbrand Westra – SSB Nederland
Vakopleiding tot OrganisatieCoach olv Philippe Bailleur – HRD Academy
Master-Practitionar NLP – YourCoach
Integrale Coaching Essentials & Professional – YourCoach
PCC Certified bij de International Coaching Federation
Corporate Rituals, Grassroots Leadership, Cooperative Product Owner, Instructional Design, Live Online Learning Activities, The Why of Scrum, Storytelling at Work, Navigating Complexity, Reimagine Work, Awkward Conversations, Ikigai – Beyond Borders, Tobias Mayer, Thiagi Group (UK/USA)
MasterClasses Systemisch Werk, Leiderschap, Rake Vragen, Provocatief Coachen, Rouw- en -Verlieskunde – Instituten in België en Nederland