Coaching

‘Op zoek naar ‘gemakkelijke’ coaching? Blijf zoeken, want dan is Joke niet de juiste coach voor jou. Ze heeft de gave om je in volle vertrouwen en veiligheid toch doortastend aan te pakken en je echt te doen nadenken over wie je bent als professional. OK, je kent jezelf al – dat dacht ik ook. Joke zorgde ervoor dat ik die zelfkennis omzette in het inzicht en de energie die nodig was voor een beslissende stap in mijn carrière.’

Ilja De Coster – Senior Consultant, Fundraising & Data Strategist

‘Joke is zonder enige twijfel een professional in haar vakgebied. Mijn leven was een beetje tot stilstand gekomen, en door haar doortastende, doelgerichte begeleiding nam ik de juiste (soms moeilijke) beslissingen en herwon ik op korte tijd terug toekomstperspectief, werkvreugde en levenslust. Het helpt dat Joke ook gewoon een supersympa, no-nonsense dame is die me geleerd heeft dat er altijd een weg is, ook al zijn bepaalde pistes niet ‘conform’ de ‘norm’. Heel erg bedankt om mij weer zin te geven in werk en leven.’

Dorine Mignolet – English Teacher bij LAB

‘Een prachtige souffleur, die de weg samen met jou bewandelt en her en der stenen omdraait.’

Julie Stévigny – Owner & Coach bij Happy Mind Guide

Of je nu medewerker, leidinggevende of ondernemer bent, aan jezelf werken is aan je leven en je team of organisatie werken.

Je kan bij mij terecht voor personal- en business-coaching, en voor je eigen bijzonder ‘Bevlogen leiderschapstraject’, zowel voor startende als ervaren leidinggevenden.

Daarnaast ben ik gecertificeerd als OrganisatieCoach, en begeleid ik je Organisatie vol vuur doorheen stevige transformaties.

Je geniet bij mij van de voordelen van Loopbaancheques via YourCoach, Erkend Loopbaancentrum.